Wat is Panopta?

Panopta is een webapplicatie die bedrijven helpt data-incidenten te managen in het kader van de AVG / GDPR.

De ultieme praktische oplossing om te voldoen aan de nieuwe privacywetgeving. Panopta zorgt voor een eenvoudige, snelle en correcte afhandeling van het hele proces vanaf het ontdekken van het incident tot aan het melden en oplossen van het incident.

Waarom Panopta?

  • Panopta is makkelijk te gebruiken: Een gebruiksvriendelijke interface helpt u uw data-incidenten correct te administreren.
  • Panopta is veilig: Uw data is veilig bij ons. Uw data is versleuteld en wordt opgeslagen binnen de EU. Alleen u kunt uw versleutelde gegevens lezen.
  • Panopta houdt u op de hoogte: Blijf op de hoogte over data-incidenten met behulp via een beveiligd communicatiekanaal in Panopta.

Wat kunt u met Panopta?

Administreer data-incidenten

Een eenvoudig overzicht van al uw zaken over data-incidenten die uw aandacht behoeven. U wordt ook geïnformeerd over zaken van andere bedrijven of instellingen die hebben aangegeven dat u betrokken zou kunnen zijn bij een data-incident.

Eenvoudige stapsgewijze wizard

Een eenvoudige stap-voor-stap wizard helpt u een zaak aan te maken voor uw data-incident. Open een beveiligd communicatie kanaal met andere betrokken bedrijven of instellingen.

Betrekken en informeren

Betrek en informeer contactpersonen die mogelijk zijn betrokken bij data-incidenten die u ontdekt. Panopta opent een beveiligd communicatiekanaal voor alle betrokkenen en bundelt uw zaken en communicatie.

Beveiligde communicatie

Panopta heeft een ingebouwd communicatiesysteem dat u en uw betrokken contactpersonen kunnen gebruiken in het geval van een data-incident.

Administreer contactpersonen

Administreer uw contactpersonen van bedrijven of instellingen in uw Panopta adresboek.

Voor wie is Panopta geschikt?

  • Bedrijven of instellingen die privacy gevoelige persoonsgegevens verwerken
  • Bedrijven of instellingen die hulp nodig hebben voor de implementatie van bedrijfsprocessen om te voldoen aan de privacywetgeving
  • Bedrijven of instellingen die regelmatig te maken hebben met data-incidenten

Meer vragen over Panopta?

Neem contact op met een van onze medewerkers voor een demo. U kunt gebruikmaken van het onderstaand formulier of ons e-mailen of bellen.

Beta Coöperatie U.A.
Stadsring 248-250
3811HS Amersfoort
06-472 72 430
KvK 68772963
BTW NL857585496B01